Färgpatroner

Det finns en uppsjö av nätbutiker som tillhandahåller färgpatroner. Därför ska du alltid jämför pris innan du köper färgpatroner. Man skiljer mellan färgpatroner i original och piratkopior. Vissa färgpatroner, som är piratkopior, är dock likvärdiga med originalen. Men det finns också det färgpatroner som man inte bör köpa. Det är de färgpatroner vilka saluförs som universalpatroner. Dessa färgpatroner är tänkta att fungera till alla typer av skrivare. Så är dock inte fallet.

Köp billiga Bläckpatroner hos Inkclub – Upp till 75% billigare
Ink112 har Billiga Bläckpatroner, Köp online här !

En färgpatron i original produceras av det företag som också tillverkar skrivaren. Det är exempelvis Canon, Lexmark, Epson och HP. Sedan finns det också miljö färgpatroner. Det är originalpatroner som skickas till en fabrik, där de rengörs och återfylls, samt testas. Att köpa en sådan här typ av färgpatron är inte bara miljövänligare, utan i regel också billigare. Mängden bläck i en miljö färgpatron är densamma som i en originalpatron. Men det finns också så kallade kompatibla färgpatroner, eller piratkopior. Dessa fungerar att använda i din skrivare och ska uppfylla samma kvalitetskrav som i en original färgpatron. Skillnaden är priset. En kompatibel färgpatron är vanligtvis betydligt billigare.

Om man sällan använder sin skrivare kan det vara ett gott råd att från tid till annan göra en provutskrift. Detta för att färgpatronerna inte ska torka ihop.

Ink66 är en nätbutik som säljer färgpatroner till skrivare av bland annat märkena Epson, Canon, Lexmark, HP, DELL, OKI och Samsung. På Ink66 kan du också hitta andra tillbehör till din skrivare, såsom fotopapper. All leveranser är också fraktfria. Bläck & Write erbjuder färgpatroner, med lågt pris, till många olika skrivare. Även på 112Ink kan du hitta prisvärda färgpatroner till din skrivare. Färgpatronerna som säljs på 112Ink passar till skrivare av märkena Apple, Brother, Canon, Compaq, Epson, HP, IBM, Lexmark, Ricoh, Samsung och Xerox. Patronbutiken säljer färgpatroner till din skrivare. Här kan du hitta originalpatroner såväl som kompatibla patroner. Nätbutiken Print It erbjuder färgpatroner, till ett bra pris, och med mycket kort leveranstid. Färgpatroner till din skrivare kan du också hitta på InWarehouse. De erbjuder också många andra olika tillbehör till din dator och skrivare. Cheapink är en annan nätbutik där du kan handla färgpatroner. De har ett mycket stort sortiment.

Om du har några frågor om de färgpatroner du ämnar köpa, så ska du aldrig tveka att höra av dig till din återförsäljare. Innan du köper dina färgpatroner över Internet så är gott råd att kontrollera fraktkostnaden. Den kan nämligen variera väldigt mycket mellan olika återförsäljare. Du ska också vara extra noga med att kontrollera så att din nätbutik, som säljer färgpatroner, är seriös. Skulle du vara osäker på vilka typer av färgpatroner som är bäst, när det gäller utskriftens beständighet och liknande, så finns det många olika konsumenttester på Internet som du kan läsa.